Юником Сървисиз ООД е лидер в България в продажбата на слушалки, конферентна техника, офис и дект телефони, ERP кол център софтуер, както и много други гласово-свързани системи и аксесоари. От 2008 г., чрез нашите партньори ние доставяме продукти на най-големите BPO и контакт центрове, международни корпорации, правителството, военните, болници, организации с идеална цел.

Юником Сървисиз ООД се стреми да предлага най-широката гама от слушалки и гласови продукти, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Ние правим купуването лесно за нашите клиенти. Ако не можете да намерите продукт на нашия сайт, запитайте ни, нека го открием за вас на фантастична цена.

За нас

Основана през 2008 г., Юником Сървисиз бързо се превърна в един от водещите дистрибутори на крайни телекомуникационни устройства в България. Компанията е специализирана в дистрибуцията на широка гама от професионални телекомуникационни системи, конферентни системи, ИТ оборудване, мобилни решения, софтуер, периферия, GSM аксесоари и електроника.

Стратегическата ориентация на компанията е насочена към усилия за създаване и продължаване на развитието като мощен канал между доставчици и пазар.

ПОРТФОЛИО

Предлагаме най-добрите комуникационни слушалки, конферентни устройства и софтуер, офис телефони и други гласово-свързани системи.

ЗА НАС

Юником Сървисиз ООД е дистрибутор на професионални слушалки, конферентни устройства и комуникационни решения за всички възможни приложения.

ПАРТНЬОРИ

Юником Сървисиз чрез своите Партньори присъства както в дистрибуторската мрежа и в магазина, така и в онлайн пространството.