Аудио устройства за CISCO решения

Jabra и Cisco работят заедно за развитието на качествени крайни устройства за телекомуникация, които допълват UC решенията на Cisco, с по-добра практическа работа на потребителите и приемане от потребител.
Jabra е със статут на Cisco Preferred Solution Partner - най-високото ниво на партньорски взаимоотношения.
Това означава, че нашите общи клиенти могат да извлекат пълния потенциал на бизнеса си със Cisco UC решения, включително:
- Повишаване на производителността
- Подобрена мобилност
- Намалени разходи за продобиване

Устройствата притежават ​​контроли, които позволяват на потребителите отговор/край на повиквания, регулиране на силата на звука и заглушаване на разговорите директно от устройството. Също така, ще се възползвате от бързо внедряване и лесно управление на устройството.

Управляващия  директор на Cisco за Северна и Южна Америка говори за това, защо Jabra аудио устройствата за Унифицирана Комуникация са важна част за приемането и успешното разгръщане на Cisco UC Collaboration решенията.
Освен това, той обяснява как партньорството между Jabra и Cisco осигурява уникална стойност и иновации в услуга на нашите клиенти и партньори, днес и за в бъдеще:

 

ПОДДЪРЖАНИ CISCO ПЛАТФОРМИ
Jabra аудио устройствата предлагат Call-контрол от устройството и се интегрират безпроблемно с всички Cisco комуникационни платформи, включително:
- Cisco IP Phones and Cisco Cius
- Cisco Mobile Solution
- Cisco Jabber, CIPC, CUPC
- Cisco WebEx Connect
- CUCILync
- Cisco Movi Clients

 

НАШАТА DISCOVERY ОФЕРТА - ДО 5 БЕЗПЛАТНИ УСТРОЙСТВА

Мислите си за това, какво Cisco Unified Communications решенията могат да направят за вашата компания? Проучвате различни аудио устройства и техните предимства?

Открийте пълния потенциал на collaboration решенията на Cisco с Jabra. Вземете до 5 безплатни Jabra устройства! Тази оферта е достъпна за организации с не по-малко от 100 служители.

Моля, свържете се с нас за повече подробности.