Jabra предложи първата на пазара интеграция със Cisco Finesse Contact Centre

Аудио-комуникационния технологичен специалист Jabra е първия в света доставчик на контактен център слушалки интегрирал професионалното си аудио портфолио с платформата Cisco Finesse. Jabra вече предлага адаптивни функции за управление чрез новото приложение Jabra Contact Center Agent App за системи работещи на Cisco Finesse сървърите *.

Jabra дава възможност на агентите, използващи платформата Cisco Finesse, да разполагат с времето си много по-ефективно. Новото приложение Jabra Contact Center Agent App Jabra Finesse, която е инсталирана директно върху компютъра на агента, помага на контакт център агентите с две основни функции.

На първо място, тя дава възможност за контакт център агента за промяна на състоянието му до Ready/ Not ready с натискане на специален бутон на блока за управление на слушалките. Това помага на агентите да се фокусират и гарантира, че те не са обезпокоени от входящи повиквания по времето, когато са заети с административна дейност.

На второ място, агентите могат да започнат да записват разговор с натискането на бутон на слушалките, което означава, че всякакви важни и чувствителни разговори започват да се записват веднага. Това гарантира на всички, че съответните разговори могат да бъдат документирани за анализ или за трейнинг цели.

Освен това, Jabra CC Agent App гарантира, че агентът може да се подпише за старт на работа с едно кликване на бутона на слушалките Jabra. С тези уникални характеристики Jabra CC Agent App подобрява ефективността на работа контакт център агентите ползващи Cisco Finesse, като дава възможност на често използвани разговорни функции, лесно да се контролират директно от контролния Jabra прозорец.

Съвместимите устройства в професионалното аудио портфолио на Jabra включват:

Jabra BIZ2300 и BIZ2400 II USB: Създадени, за да оцелеят и в най-високо ефективните контактни центрове, серията Jabra BIZ предвижда както намаляване на околния шум в от страна на агента, така и шумоизолиращ микрофон, който предпазва и от пикови звукови удари по линията.