Jabra Evolve 75e - безжични слушалки за професионалисти

Jabra Evolve 75e

Най-новото допълнение в портфолиото слушалки на Jabra е към водещата им серия Evolve. Jabra добавя earbud дизайн към серията, от която е продала над 2,5 милиона бройки в цял свят.

Новото допълнение Evolve 75е са слушалки за професионална употреба, сертифицирани за Skype for Business, и предлагат активно премахване на фоновия шум и до 14 часа живот на батерията с едно зареждане.

Слушалките обединяват познатия потребителски дизайн, но за професионална среда, и включват характеристики, като: удобство чрез безжично свързване, отличен и ясен звук, UC съвместимост, Active Noise Cancellation, busylight индикатор, който показва, че провеждате разговор и др.

Холгер Райзингер, вицепрезидент на Jabra, по-рано заяви: "Jabra Evolve 75e доставя професионален звук за разговори и музика толкова дълго, колкото ви е необходимо, но чрез безжичен earbud дизайн. Тези първи по рода си, професионални безжични слушалки, сертифицирани за UC (Унифицирани Комуникации), отговарят на нуждите на днешния мобилен и все по-ангажиран човек, който има същите очаквания както от персоналните, така и от професионалните устройства. Мощните слушалки с активно анулиране на шума, ви позволяват да се фокусирате и концентрирате, независимо от шума около вас, в стил на носене, популярен сред мобилните офис служители. "

В момента, 31% от бизнес професионалистите носят слушалки на работното място. Evolve 75e са разработени, за да отговорят на това търсене. Технологията с три микрофона създава зона за говорене и концентрация, предлагаща професионално качество на обажданията. Този професионален пренос на глас е идва във форма, която хората обичат да носят: безжичен earbud дизайн около шията. Този стил на носене предлага гъвкавост и мобилност за да работите ефективно, където и да сте.

Evolve 75e има за цел да подобри съвместната работа в офиса и да даде гъвкавост на онези, които водят работни разговори в и извън офиса, през целия ден. Различните начини на носене пасват идеално и дават пълен комфорт през целия ден. Магнитните слушалки се прикрепват една към друга, когато не се използват, и активират power-nap mode – режим на пестене на батерията. 

Безжичните слушалки Evolve 75e имат умни контроли за работа. Петте бутона позволяват бърз контрол на обажданията и музиката, включително и смарт бутон за достъп с едно докосване до всички основни виртуални асистенти като  Siri, Google Now, Cortana и Bixby. Вибриращата лента за шията дава безшумни известия, за да е сигурно, че потребителите няма да пречат на другите около тях и че никога няма да пропуснат обаждане.