Jabra Speak 710 е превъзходен нов конферентен спийкърфон

Jabra Speak 710

Лидерът в аудио и комуникационните технологии Jabra, предложи на пазара най-новото попълнение към популярната си серия Speak от преносими конферентни високоговорители - Jabra Speak 710.

Според Jabra, Speak 710 е проектиран да бъде перфектният партньор за бизнес лидери и ръководители на високо ниво.

Jabra Speak 710 е проектиран да бъде както професионално, така и лично устройство за конферентна връзка, разполагащ с ненасочен (omni-directional) микрофон за до шест участника в стая, с до 15 часа живот на батерията и високо-качествен говорител за кристално ясен звук за разговори и музика. Jabra Speak 710 идва като продължение на успешната серия Speak, с продадени повече от 1 милион бройки в целия свят.

Спийкърфона е два пъти по-мощен от пазарния лидер на Jabra - Speak 510 и използвайки Bluetooth 4.2 Low Energy технология с ядро от Клас 1 новият член на семейството дава възможност на две Speak 710 устройства да бъдат свързани безжично само с едно докосване. Потребителите имат възможността да създадат потапящ звук или да разширят обхвата на стаята от шест до дванадесет участници чрез улесненото сдвояване на две устройства.

Jabra Speak 710 работи с всички видове smart устройства, като улеснява организирането на конферентни разговори чрез интуитивната си свързваност и plug-and-play функция.

Устройството се интегрира безпроблемно с всички платформи за Унифицирани Комуникации – със сертификат ползване с Avaya, Cisco, Skype for Business и други - и премахва необходимостта от набиране на номер, заменяйки традиционния подход към конферентните разговори. Новият бутон Smart позволява да персонализирате вашия Speak 710 с помощта на команди чрез гласовия асистент на вашия смартфон (съвместим с MS Cortana, Siri® и Google Now ™).