Sennheiser HD 4.50 BTNC - Bluetooth Hi-Fi слушалки с Active noise cancelling

Sennheiser HD 4.50

Sennheiser HD 4.50 BTNC са over ear безжични слушалки с ANC и Bluetooth и NFC свързаност.

Слушалките предлагат 19 часа живот на батерията с включено активно анулиране на шума и 25 часа с изключено, и 18-22 000 Hz широко-честотна лента. Батерията може да се зарежда с помощта на всеки микро-USB кабел. Те са удобни, възпроизвеждат чудесен звук и са лесни за употреба.

Sennheiser HD 4.50 BTNC са с изящен дизайн, комфортни, с подплатена мека диадема за глава и удобни възглавнички за уши и въпреки голямата си конструкция позволяват да се сгъват в много удобен размер. Комплекта включва малка чантичка с цип, в която както слушалките, така и кабелът за аудио зареждане могат да се пренасят лесно. 

Шумо-изолиращите слушалки са често срещани при пътувания със самолет, но тяхното използване беше ограничено за тези, които пътуват с много багаж. HD 4.50 BTNC са с тегло от едва 238 грама и тесните, но допълнително подплатени, кожени възглавнички се усещат комфортно, когато се носят около врата, което е важно, ако чакате на опашка на летището.

На дясната раковина има бутон за сила на звука, слайдър за смяна на песни и микро USB слот за зареждане на батерията. Въпреки, че HD 4.50 BTNC използват безжична Bluetooth връзка остава и възможността за жично свързване чрез 3.5мм стерео жак, като аудио кабелът е включен в комплектовката.

За да извлечете най-доброто от Sennheiser HD 4.50 BTNC, е добре да ги използвате в шумна среда като оживени градски улици, пътнически влак или самолетен полет. Технологията за шумоизолиране NoiseGuard използва двойни ненасочени (omni-directional) микрофони за наблюдение на околния звук, който след това се елиминира по електронен път.