Sennheiser SP 20 - висококачествен конферентен спийкърфон

Sennheiser SP 20

Портативният спийкърфон на Sennheiser - SP 20, е предназначен за бизнес професионалисти, които се нуждаят от гъвкаво оборудване за конференции, като същевременно изискват изключителен дизайн, отличен звук и удобна за потребителя функционалност.

SP 20 е предназначен за потребители, които провеждат лични или малки, групови конферентни разговори през персонални компютри или мобилни телефони в офиса, у дома или когато пътуват. За тях SP 20 осигурява висококачествено аудио с марка Sennheiser, в стилен и привлекателен дизайн.

Носител на наградата German Design Award 2016, престижната 2014 Red Dot и 2014 International Forum Design Awards (iF), SP 20 издига досега слабо познатия конферентен спийкърфон до задължителен атрибут на работното място.

Бизнес професионалистите могат лесно да правят лични или малки групови конферентни разговори, благодарение на 'plug in and talk’ функция. SP 20 се свързва с компютър чрез USB кабел или чрез 3.5 мм жак с мобилен телефон или таблет и е оптимизиран за всички известни приложения за UC (Унифицирани Комуникации) и софтуерен телефон. Версията SP 20 ML е сертифицирана за Skype for Business.

Андреас Бах, президент на Sennheiser Communications, заяви: "Наблюдава се нарастваща тенденция професионалистите да работят по-гъвкаво, чрез групово сътрудничество и конференции на малки групи, в движение и извън офиса, провеждат постоянни обаждания през работния ден и в движение. Чрез серията SP, Sennheiser добави нова категория портативни конферентни решения към цялостното си продуктово портфолио, което благодарение на превъзходната яснота на гласа и качествения дизайн ще подобри производителността на служителите в офиса и извън него. В комбинация с портфолио от жични и безжични слушалки, предназначени  за офис, контакт център и (унифицирани комуникации) Unified Communications, ние предлагаме цялостно оборудване за професионалисти - независимо от техните нужди."

Базирайки се на опита на Sennheiser в областта на аудио технологиите, SP 20 предлага високото качество на звука на Sennheiser, яснота на гласа и премахване на микрофонията, за да осигури богато комуникационно преживяване за потребителите и слушателите – заменяйки стандартните високоговорители на компютри, мобилни телефони и микрофони за конферентни разговори.

Интуитивният потребителски интерфейс на Sennheiser SP 20 с бутони за управление на повикванията и силата на звука и бутони за заглушаване на микрофона осигурява лесно управление на обажданията и "hands free" режим, независимо от местоположението. Серията позволява на потребителите да възпроизвеждат музика, когато не осъществяват повиквания, а качеството на звука се подобрява от интегриран еквалайзер за слушане на музика.