slideshow.jpg

За Юником Сървисиз ООД

Юником Сървисиз ООД е дистрибутор на професионални слушалки, конферентни и комуникационни решения за всички възможни приложения.

Юником Сървисиз ООД е лидер в България в продажбата на слушалки, конферентна техника, офис и дект телефони, контакт център софтуер, както и много други гласово-свързани системи и аксесоари. Ние доставяме продукти на най-големите корпорации, всички нива на правителството, военните, болници, организации с идеална цел, и дилъри.

Юником Сървисиз ООД се стреми да предлага най-широката гама от слушалки и гласови продукти, като същевременно се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!


Ние правим купуването лесно за нашите клиенти. Ако не можете да намерите продукт на нашия сайт, запитайте ни, нека го открием за вас на фантастична цена.

Репутация

Обслужването на Клиентите е нашият Номер Едно Приоритет. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо ние предлагаме най-добрите Комуникационни решения, Професионални слушалки и конферентни решения на пазара, бързи срокове на доставка и експертна техническа помощ.

Ние търсим дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и ще поддържаме тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

Сервиз

 Ние предлагаме специализиран ремонт на слушалки, офис телефони и централи от всякаква сложност:
> Безплатна диагностика
> Гаранция за ремонт на слушалката и резервните части
> Намаления за постоянни и клиенти на едро
> Доставка с куриер из цяла България

Често проблемите не изискват намеса на сервизни специалисти. Пишете ни за Вашия проблем и ще се опитаме да ви съдействаме.

Поддръжка

Поддържаме пълно портфолио от Професионални и USB слушалки, Офис и Конферентни телефони, включително и повечето аксесоари.

Можете да заявите безплатен тест, демо и информация за ERP системата, Офис телефония, както и за Слушалки или Конферентни устройства.

Надеждността, гъвкавостта и производителността на нашите решения за комуникация, ще засилят сътрудничеството и представянето на всяка организация.