MOTOROLA TWO WAY RADIOS AND SOLUTIONS

От радиостанции за семейството, през сериозни приключения на открито, до професионалисти в аварийна готовност, нашата гама от двупосочни радиостанции Talkabout осигурява надеждна, мигновена hands-free комуникация или с натискане на един бутон.

Talkabout T800 Series

Отидете отвъд разговорите с приложението TALKABOUT T800 & TALKABOUT. Споделяйте текстове, местоположения и др., докато сте извън мрежата, за да останете свързани, там където ви водят вашите приключения.

Talkabout T600 H2O Series

Тези здрави, водоустойчиви радиостанции са идеални за водни и снежни дейности. Те са снабдени с аварийни възможности и ако са изпуснати във водата, плават с лицето нагоре за лесно намиране и изтегляне.

Talkabout T400 Series

От разходки сред дивата природа, лов и риболов и аварийна готовност, радиостанциите от серията T400 са идеални за спортни и външни ентусиасти.

Talkabout T200 Series

Проектирани за активен семеен живот, серията T200 е идеална за поддържане на връзка по време на къмпинг, еко туризъм или на плажа.

Talkabout T100 Series

Перфектни за семейно ползване, серията T100 ви позволява да поддържате връзка, когато сте на детска площадка, карате в парка или се наслаждавате на пикник.

Consumer Two-way Radio Accessories

Комуникирайте по-ефективно с широката гама от аксесоари.

За демо тест, предложение и още информация, моля свържете се с нас.

 

 https://www.motorolasolutions.com/content/dam/msi/images/products/two-way-radios/consumer/talkabout-radios/t-series/t400-series/t465-talkabout-rock-climbing.jpg